Openstaande vacatures

 

Subsidiemedewerker

 

Organisatie

VanderLied Consultancy is een subsidie advies bureau gevestigd in Oldenzaal. Onze corebusiness is aanvragen van subsidies, en het verkrijgen van financieringen voor onze klanten. Wij schrijven aanvragen, en begeleiden klanten tijdens de uitvoering van de projecten en verzorgen na afloop de vaststelling (en eventuele controle).

Wij blijven dichtbij onszelf en daarmee ook dicht bij onze klanten o.b.v. Twentse nuchterheid en een no-nonsense mentaliteit. We gaan voor langdurige relaties met onze klanten. Wat er zich op ontwikkelings-, innovatiegebied afspeelt binnen de organisatie willen we weten. Dit zorgt ervoor dat wij slagvaardig en succesvol subsidie- en financieringsaanvragen kunnen indienen. Wij gaan voor duurzame relaties, niet voor “Quick win”. 

Functieomschrijving

De werkzaamheden betreffen voorbereiden, klaarzetten en begeleiden van de administratieve afhandeling van subsidie- en financieringsaanvragen. Het opstellen en verzenden correspondentie m.b.v. Office365 (Word, Excel), agendabeheer (Outlook), opstellen van offertes, overeenkomsten en onderhouden van klantcontacten. Bij gebleken geschiktheid, juiste vaardigheden en interesse bestaat de mogelijkheid tot doorgroeien tot subsidieadviseur.
Als subsidiemedewerker voer je alle voorkomende taken aangaande subsidies en financieringen uit. Je bent betrokken bij het gehele subsidietraject, van aanvraag tot afhandeling. Je behartigt de subsidiebelangen voor klanten en je zet ‘’lijntjes’’ uit om de klantenkring te onderhouden en te vergroten. Je werkt samen met collega’s en je wisselt kennis en ervaring uit. Je kent of bent bereid de subsidieregelingen te bestuderen en toe te passen. Je adviseert over subsidie- en financieringsvraagstukken die samenhangen met ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Jou profiel

Je hebt grote affiniteit met techniek, bent proactief en nieuwsgierig. Maar vooral enthousiast. Je bent op zoek naar een baan waarbij je wilt aansluiten bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Een onderneming waarin je kansen krijgt om bij het begin te beginnen en door te groeien naar een functie die nauw bij jou past. Ook durf je de uitdaging aan te gaan om te beginnen binnen een kleine organisatie met ambitie. Jij bepaald hoe je je ambities kunt verwezenlijken.

Functie-eisen

-  Minimaal MBO+, bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
-  Goede redactionele vaardigheden, consequent, punctueel en administratief sterk;
-  In staat subsidie-deskresearch uit te voeren t.b.v. interne en externe advisering;
-  (Subsidie)regelingen kunnen samenvatten en in duidelijke en heldere bewoording kunnen verwoorden;
-  Positief ingesteld, optimistisch en denken in oplossingen, niet in problemen;
-  Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen opereren;

Overige

-  No nonsens mentaliteit
-  Geen 9 tot 5 mentaliteit
-  Fulltime of parttime

Correspondentie

De reactie kun je sturen aan info@vanderlied.nl.

Vacature in PDF

 

Junior subsidieadviseur

Organisatie

VanderLied Consultancy is een kleine, slagvaardige organisatie. Wij werken op basis van no-cure-no-pay en zijn mede daardoor zeer succesvol geweest in de afgelopen jaren.
Wij willen graag dichtbij ons zelf blijven en daarmee ook dicht bij onze klanten. Twentse nuchterheid en een no-nonsense mentaliteit. We gaan voor langdurige relaties met onze klanten. Wat er zich op ontwikkelings-, innovatiegebied afspeelt binnen de organisatie willen we graag weten. Daarom hebben we regelmatig contact met onze relaties. Dit zorgt ervoor dat wij slagvaardig subsidie aanvragen voor onze relaties kunnen indienen.

VanderLied Consultancy

Onze werkwijze kenmerkt zich door Twentse nuchterheid en een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn ook ondernemer(s) en staan naast onze klanten bij het uitvoeren van plannen. Wij gaan voor duurzame relaties, niet voor “Quick win”.

Functieomschrijving

Als consultant adviseer je over subsidievraagstukken die samenhangen met ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Je kent of bent bereid de subsidieregelingen te bestuderen en toe te passen. Met deze kennis en je achtergrond ben je in staat te beoordelen of projecten subsidiabel zijn en/of ben je in staat een project te “maken” uit de gehele scope van activiteiten die wordt uitgevoerd door de klant. Vervolgens neem je het gehele subsidietraject voor je rekening, van aanvraag tot afhandeling. Je behartigt de subsidiebelangen voor klanten en je zet ‘’lijntjes’’ uit om de klantenkring te vergroten. Je werkt samen met collega’s en je wisselt kennis en ervaring uit.

Jou profiel

Je bent analytisch ingesteld, proactief, nieuwsgierig, communicatief sterk en assertief. Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan en je wilt aansluiten bij een organisatie die jong en volop in ontwikkeling is. Een onderneming waarin je kansen krijgt om bij het begin te beginnen en door te groeien naar een functie als volwaardig adviseur. Ook durf je de uitdaging aan te gaan om te beginnen binnen een kleine organisatie met ambitie.

Functie-eisen

- (HBO werk- en denkniveau) of een afgeronde HBO of academische opleiding;
- In staat subsidie-deskresearch uit te voeren t.b.v. interne en externe advisering;
- Goede redactionele vaardigheden, en administratief sterk;
- Sterk in zoek- en (internet)speurwerk;
- Subsidieregelingen kunnen samenvatten en helder en duidelijke kunnen verwoorden;
- Positief ingesteld, optimistisch en denken in oplossingen, niet in problemen;
- Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen opereren;
- Commercieel, financieel, technisch en ICT inzicht;
- Ervaring en/of affiniteit met techniek en ICT is een pré;
- Uitstekende redactionele vaardigheden;
- Zelfverzekerdheid en lef uitstralen en hebben

Overige

- No nonsens mentaliteit;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Parttime (startersfunctie), starten op uitzendbasis met uitzicht op fulltime en vast dienstverband.


Spreekt deze functie je aan, neem dan snel contact op met:

 

VanderLied Consultancy
Hendrik van der Lied

HvdL@vanderlied.nl
0541-510525 / 06-53142080

Vacature in PDF

 

 

Open sollicitatie & stage 

Open sollicaties zijn altijd welkom; deze kun je sturen naar vacature@vanderlied.nl

Ook zijn wij geinteresseerd in goeie, betrokken en enthousiaste stagiares.
Reageren doe je op stage@vanderlied.nl