Vacature

 

Subsidie medewerker binnendienst

24 – 40 uur

 

Heb je affiniteit met techniek, subsidies, het doorlopen van procedures, administratieve handelingen en het onderhouden van klantcontacten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De organisatie

VanderLied Consultancy is een subsidiebureau in Oldenzaal dat gaat voor langdurige relaties met de klanten, partners en collega’s. Wij blijven dicht bij onszelf en onze werkwijze wordt gekenmerkt door Twentse nuchterheid en een no-nonsense mentaliteit. We adviseren en ontzorgen de klant bij het indienen van de subsidie aanvraag. We adviseren over alle mogelijke subsidies op verschillende niveaus zoals gemeentelijk, provinciaal, landelijk en ook Europees.

De functie

Je bent betrokken bij het gehele subsidietraject van aanvraag tot afhandeling en behartigt de belangen van de klant en samen met de klant. Een belangrijke rol is de voorbereiding van subsidie trajecten zoals het verzamelen van de benodigde informatie en documenten, het klaarzetten van de aanvraag en de administratieve begeleiding en afhandeling. Verder stel je correspondentie, offertes en overeenkomsten op en beheert de agenda. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s en je wisselt kennis en ervaring uit.

Jouw profiel

Je bent secuur, accuraat, analytisch, zelfstandig en hebt financieel inzicht. Daarnaast vind je het leuk om verschillende processen en procedures te volgen, je bent proactief, leergierig en wilt alle gegevens voor de klant en de subsidie aanvraag graag correct verwerken.

Wat bieden we jou

- Volop ontwikkelmogelijkheden en flexibele werktijden
- Een baan met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, vrijheid en eigen inbreng
- Salaris afhankelijk van de werkervaring tussen de € 2.000,- en € 2.500,- o.b.v. 40 uur
- Goeie secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

CV en gerichte motivatie kun je mailen naar vacature@vanderlied.nl t.a.v. Hendrik van der Liet.

Vacature in PDF

 

 

Open sollicitatie & stage 

Open sollicaties zijn altijd welkom; deze kun je sturen naar vacature@vanderlied.nl

Ook zijn wij geinteresseerd in goeie, betrokken en enthousiaste stagiares.
Reageren doe je op stage@vanderlied.nl